PROJECTE DIADA DE LA PAU - 2011 (6è)


Aquest dibuix fet per la Silvia Ruiz (6è) representa l'avió anomenat Enola Gay.
Va ser l'avió que va bombardejar la ciutat d'Hiroshima amb la bomba atòmica el dia 6 d'agost de l'any 1945.



A la classe de 6è fan un projecte sobre la II Guerra Mundial

Els alumnes de 6è fan un projecte per la Diada Escolar de la Pau. Aquest projecte tracta sobre la “Segona Guerra Mundial”. Van buscar informació a internet per fer una petita redacció de la Segona Guerra Mundial a partir d’una imatge. S’ha escollit aquest projecte perquè va ser un fet molt important per la humanitat, i després de firmar la pau es van crear les “Nacions Unides”. Primer es va fer un dibuix relacionat amb la Segona Guerra Mundial, alguns alumnes han buscat fotos d’internet perquè el dibuix sigui més fàcil de fer. Alguns dels dibuixos fets són, per exemple, de Hitler (el dictador Alemany durant la segona Guerra Mundial) de l’Enola Gay (l’avió que va llençar la primera bomba atòmica sobre la ciutat d’Hiroshima, a Japó el 6 d’agost de 1945) o sobre el desembarcament de Normandia...

Aquest projecte ha durat força temps però al final tot va quedar molt bé. Els dibuixos es van penjar al suro del passadís de la classe de 6è. Tots el dibuixos han estat molt ben fets i les redaccions també. Al lloc on els dibuixos estan penjats queda molt bonic perquè tots els alumnes d’altres cursos puguin veure el projecte que han fet els alumnes de 6è.

A l’escola treballem molt la il·lustració a partir d’un text, perquè la Lola Anglada (que és el nom de la nostra escola) era contista i il·lustradora.

Redactors: Héctor Maroño Guerrero (6è) i Raül Gabriel Cindea (6è)

Correctors: Jordi izquierdo Nuñez (6è) i Eloi Molinuevo Farré (6è)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada