CARNESTOLTES

Disfresses de carnestoltes

-El carnestoltes, a l’escola Lola Anglada, l’han celebrat fent una comparsa i fent  jocs a l’aire lliure.


El dies 12 i 13  de febrer del 2015, a l’escola Lola Anglada, es va celebrar el carnestoltes. Els nens de 4t van fer una comparsa i els nens de 6è van crear 10 jocs per a que els nens i les nenes més petits, gaudissin d’un dia agradable. Els nens i nenes de 5è, es van encarregar  que els nens i nenes més petits, no es perdessin i anessin al joc que els tocava.


La comparsa es va realitzar el dia 12 de Febrer. Com és l’any de la llum, va ser amb ombres. La cançó que sonava era la de “Thriller” (de Michael Jackson).
Es va fer per donar la benvinguda al carnestoltes.


El dia 13 de febrer del 2015, es van fer els 10 jocs. Els noms dels 10 jocs eren: “Tomba l’estrella”, “Fàstic amb sorpresa”, “Mullem a la gent”, “Circuit total”, “Afaita i guanya”, “Fórmula 1 amb sacs”, “Coets a velocitat llum”, “ Apaga la bombeta”, “Apaga els profes bombeta” i  “Diana amb globus”.
   
El meu joc era “Mullem a la gent”, consistia en fer una gimcana. De P3  a 1r saltaven amb els peus junts per sobre dels arcs, després passaven per dins d’un tub, feien una croqueta per sobre d’un matalàs, agafaven un globus i el tiraven a les cares fotografiades dels professors; i de 2n a 5è, saltaven amb els peus junts per sobre dels arcs, passaven per sobre d’un banc, saltaven a un matalàs, agafaven un globus i el tiraven a les cares fotografiades dels professors.


El mètode que vam utilitzar per al canvi de joc va ser; quan passaven 6 minuts, el Ciscu per l’altaveu, avisava que s’havia de canviar de joc.


Em va agradar molt, perquè era l’any que preparàvem els jocs nosaltres.


6-03-2015
Redactor: Marcos Losada (6è)
Correctors: Àlex Hernando (6è) i Aleix Valencia (6è

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada