FEM EL BIRD'S DAY - TORNEN ELS OCELLS!


Els nens i nenes del cicle superior de l'escola Lola Anglada tornen a fer el projecte del Bird's day que vol dir "El dia de l'ocell" en anglès. Per als nois i noies de 5è el projecte és nou, però els de 6è ja saben de què va i ja conèixen moltes espècies d'ocells del pati.
Per conèixer tant bé els ocells, fem l'ocell amagat, que es tracta d'endevinar setmanalment quin tipus d'ocell hi ha en una imatge que surt a la pantalla d'un ordinador situat a l'entrada de l'escola. Quan sabem de quin tipus d'ocell es tracta, ens podem ajudar amb les guies de camp, apuntem el nom en un paperet i el dipositem en una gabieta que hi ha al davant de les classes del cicle superior. Tenim una graella amb els nostres noms i un codi de colors: el vermell per qui no hi ha participat, el carabassa per qui hi ha participat però no l'ha encertat i el verd per a qui l'ha identificat correctament.
Els ocells de les imatges són ocells habituals al pati de l'escola i ocells que podrem veure a les colònies de primavera.
Si volue més informació del projecte podeu entrar a la pàgina web del projecte que fem a l'escola: http://www.xtec.cat/ceip-lola-anglada-esplugues/superior/sumarc.htm

Joan Góngora. 6è. L'Orca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada