EDUCACIÓ VIÀRIA

Enganxina que ens va regalar en Lluís
El dijous dia 1 de març de 2012, va venir a l‘escola un policia local que es diu Lluís, com cada any, a fer-nos educació viària. Cada any ens ve a fer una visita i una xerrada.

Ens va ensenyar moltes coses sobre les senyals de trànsit, per quin costat hem d’anar per la carretera quan anem caminant, com hem d’anar quan anem amb bicicleta, com són les ratlles de les carreteres, quan pots canviar de carril ...

També ens va explicar que gairebé a  tots els països havien canviat la roba (uniforme) de la policia, perquè abans anaven de color groc fosforescent i ara van de color blau llampant.

Ens va estar parlant sobre com la gent d’Esplugues de Llobregat respecta les normes que hi ha a la ciutat. Ens va ensenyar una presentació de fotos on explicava com havíem de respectar tots els senyals de trànsit, tant si vas en cotxe com en bici...etc.

El policia, en Lluís, va passar per tota l’escola, per tots els cursos i als més petits els hi va donar una gorra de policia local de cartró i unes enganxines.


16-03-2012
Redactores: Alba Casellas (6è) i Andrea Panadero (6è) 
Correctors/es: Carla Coloma (5è), Sílvia Rincón (6è) i Ariadna Morales (5è)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada