VISITEM L'INSTITUT "LA MALLOLA"


El dimecres 14 de març de 2012, vam anar a visitar l’ institut de la Mallola.  Només els nens i nenes de 6è de l’escola Lola Anglada.
La vam anar a visitar perquè com que ja estem a 6è i és l’últim any que estem a l’escola, hem de començar a anar mirant instituts per després triar-ne un per anar-hi, i també perquè és l’ institut que ens cau més a prop de la nostra escola.
Vam sortir de l’escola a primera hora del matí i vam anar tirant cap a l’institut). Al arribar allà vam anar a la sala d’actes on hi havia moltes cadires i ens van estar explicant coses sobre el funcionament de l’institut.
Després, el director Arcadi ens va acompanyar al pis de dalt on estaven les classes de primer d’eso i vam entrar a una classe a veure com era i a fer preguntes als alumnes. També vam anar a visitar el batxillerat on estan els més grans de tot l’institut.
Ens van ensenyar, també, on eren les classes d’anglès, de música i vam anar a veure com feien classe de mates. Després vam anar al bar a esmorzar i ens van convidar a uns sucs, i quan vam acabar vam sortir al pati a descansar una estona.
Finalment ens vam acomiadar i vam tornar cap a l’escola. Aquell dia ens ho vam passar súper bé, anant a visitar l’institut. Va ser molt divertit i ens va agradar moltíssim!!! Tots tenim moltes ganes d’anar-hi!

16-03-2012
Redactora: Alba Casellas (6è)
Correctores: Andrea Panadero (6è) i Sílvia Rincón (6è)


El passat dimecres 14 de març l’alumnat de 6è va visitar l’institut la Mallola.

L’Arcadi, el director de l’institut ens va ensenyar les classes 1A, 1B i 1C,  i també ens va ensenyar la classe d’anglès. Per últim ens va ensenyar la classe de tecnologia.

Ens vam trobar a nens i nenes de l’any passat, que anaven a la nostra escola.. Ens van explicar que, quan nosaltres anéssim a la Mallola ens ajuntarien amb altres escoles d’Esplugues.

Finalment, vam sortir una estona al pati, estaven fent educació física. Ens va explicar l’Arcadi que a la nostra classe arribarien a ser 9 professors diferents, un per a cada assignatura. Quan vam anar a visitar les classes ens van deixar mirar i veure què estaven fent. La Clara (antiga alumna de l’escola) ens va explicar que 1r de l’ESO és gairebé igual que sisè.

16-03-2012
Redactora: Andrea Panadero(6è)
Correctora: Alba Caselles (6è), Carla Coloma (5è) i Sílvia Rincón (6è)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada