EL VICI DE POKÉMON GO


Una franquícia  japonesa que es deia  Pokémon va treure dos jocs a l´any 1996 per la
plataforma  GAME BOY. El nom del joc era, Pocket Monster red and blue. El joc va ser un èxit en ventes a tota la Xina i en aquell moment l´empresa va tenir la idea de fer un altre joc però amb el millor dels dos jocs anteriors i així és com va sortir un altre joc que es deia Pokémon yellow. Aquest joc només era compatible amb la nova plataforma feta a Amèrica, anomenada Nintendo 64. Només es va vendre a  la Xina i  Amèrica, i va tenir molt èxit.

Desprès d´aquesta acció amb molt èxit,  l´empresa va fer el mateix (ajuntar dos jocs)  fins… l´any 2014.

L´empresa Pokémon  va fer una broma per Facebook on va dir que farien un dels millors jocs de la història i que el vendrien per tot el món, i a l´any 2016 es va confirmar  la sortida  del joc que van dir a Facebook. En aquell moment tots els fans  de Pokémons es van descarregar l´aplicació en qüestió de segons. En menys de 24 hores ja tenia 20 milions de descàrregues.

Això no significa  que has d’anar a corre cuita a utilitzar aquesta aplicació. Hi ha persones que han quedat enganxades al joc i s’han fet adictes. Per culpa d´aquesta aplicació  més de 100 persones han acabat a l’hospital, i més de 15 persones han acabat mortes.

Recorda, si vols jugar vés amb compte i pensa que és millor sortir a fora, veure ocells,
jugar al parc, passejar, i fer activitats fora de casa que no pas estar tota l’estona pendent d’una pantalla!

Redactor: Brandon Rendon Escobar (6è)
Correctors/es: Clara Calvo (6è) i Cristian Castro (6è)
18 -11-2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada