TEATRE EN ANGLÈS. TARZAN I BLANCANEUS



El passat 2 de Febrer de 2010 els nens i nenes de cicle superior van anar a veure una obra de teatre en anglès titulada Tarzan. L’obra es representava al Robert Brillas, per la companyia IPA production. Feien sortir gent a l'escenari per fer d’animals i jugar a un joc de paraules en anglès. Al final de l'obra podiem fer preguntes als actors en anglès com per exemple: si parlaven català, on vivien, si els agradava actuar, etc…
L’obra els va agradar molt.
També el passat 12 de febrer, els nens i nenes de tercer i quart van anar a veure una obra en anglès titulada Blancaneus.
L'obra va ser representada al teatre Robert Brillas per la companyia IPA productions. La història és sobre una noia que vivia en un castell on hi havia una reina (dolenta). Un dia la Blancaneus s'escapa al bosc i veu una casa on hi ha un nan molt desendreçat i la Blancaneus li neteja la casa. Un dia la reina pregunta al seu mirall qui és la més guapa del regne, i el mirall li contesta que la més guapa és la Blancaneus. La reina, enrabiada la vol matar.
Per matar-la es converteix en una vella i posa verí a una poma vermella. Va a buscar a la Blancaneus. Quan arriba, li diu que es mengi la poma i la Blancaneus fa una queixalada a la poma i cau al terra. Els animals en veure la Blancaneus al terra pensen que és morta i van a cridar al príncep El príncep escolta els animals i els seguix fins a arribar a la casa de Blancaneus i llavors li fa un petó. La Blancaneus es desperta i es casen. La reina mor. I viuen feliços i mengen anissos.
Els alumnes de 3r i 4t van gaudir molt de l'obra, i de pas, van aprendre moltes paraules noves en anglès.

Sara de la Fuente i Marina Montón. 6è. Classe: L'Orca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada