CAU SANT JORDI D'ESPLUGUES DE LLOBREGAT


El cau és un grup de persones que s’ajunten i fan activitats. A setmana santa i a l’estiu es fan campaments. Desprès d’un any et poden donar un fulard. El fulard és una de les coses més importants del cau.

El cau es fa cada dissabte a la tarda de 16h a 19h, i alguns dies de 10h a 13h.

Juguem a molts jocs. Alguns són: el pitxi, la bandera, el pot-pot, el ninja.... A mi, el joc que més m’agrada, és el salta fulards. Tracta de posar tres fulards molt junts a terra i els nois i noies els han de saltar per sobre. Quant tots ja han saltat, els separen una mica més, i així la gent es va eliminant, fins que quedi només un participant, que seria el guanyador del joc. Ens divertim molt, per això estem tres hores i semblen 30 minuts.

Els caps són  els nostres “mestres”.

Hi han unitats. Els més petits van a Castors, desprès són els Llops i Daines, a continuació venen els  Ràngers, i finalment els més grans fins que arriben a ser caps d’unitat.

Cada unitat té una sala, la podem pintar o decorar com vulguem. Però sobre tot n’hem de fer un bon ús. Jo que vaig al cau i que la meva sala és la de llops i daines, la vam decorar amb un drac, una princesa, un príncep i un cavall i el fons de color blau i verd. Va quedar molt xula!!!


Redactora: Laura Ruiz (5é)
Correctores: Emma Requena (5é) i Candela Rodriguez (5é)
10-03-2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada