UNA SUPER CASTANYADA

El treball definitiu del nois i noies de 6è

El divendres passat dia 28 d’octubre, l’escola Lola Anglada va celebrar la castanyada al pati de l’escola, però abans de tot això van haver de preparar moltes coses perquè tot sortís bé. Van preparar moltíssimes coses. Primer de tot van fer la caseta de la Marieta castanyera. Una nena va fer un moble amb cartró i paper, un altre va fer un finestra amb un paisatge de tardor, també van fer el gatet de la Marieta castanyera.
Els nois i noies de 5è van fer moltes paperines per posar les castanyes.

Per la festa de la tarda, l’alumnat de 6è va portar tres moniatos cadascú,  bullits i embolicats en paper d’alumini, per poder-los vendre amb les castanyes que van coure els mestres i així fer uns quants diners per la sortida de final de curs.
Al taller de cuina van preparar molts panellets perquè els seus companys els poguessin tastar a la tarda.
A les tres tots els nens i nenes de cinquè i sisè van anar a beure suc de fruita en porró i a menjar panellets.
A les quatre de la tarda van anar baixant les taules i les papereres perquè el pati de l’escola no quedés brut, també van posar els preus de les castanyes i dels moniatos a sobre de les taules per informar a la gent.
A les quatre i mitja ja van començar a vendre moniatos i castanyes.
Hi havia dos nens/es que s’encarregaven de guardar els diners i de donar el canvi. Els altres agafaven dos paperines i anaven per l’escola preguntant a la gent si volien una paperina o un moniato. Els moniatos i les castanyes es van vendre molt ràpid. Per acabar van recollir i netejar el pati i finalment van marxar cap a casa seva.

Redactora: Noa Culebras Asensio (6è)
Correctors: Clara Calvo Viciana (6è) i Ester Ferrer Sánchez (5è)

02-12-2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada