PARTICIPEM AL 1r CONGRÉS SOBRE L'EXIT EDUCATIU I L'AUTONOMIA DE CENTRES


El passat mes de novembre es va celebrar al Palau de Congressos de Catalunya a Barcelona el 1r Congrés sobre l'èxit educatiu i l'autonomia de centres.

Aquest congrés ha estat organitzat pel Departament d'Educació de Catalunya i el Ministerio de Educación.

La nostra escola, conjuntament amb 3 escoles més i 6 instituts, va ser escola de visita associada. Això va significar que el dia 24 a la tarda van visitar l'escola un grup de mestres de diferents llocs de l'estat (Aragó, Andalusia, País Valencià, País Basc, Galícia, Canàries, Castella – La Manxa...). Vam explicar el projecte educatiu de l'escola i sobretot la concreció que fem a l'escola del nostre projecte d'autonomia (objectius – estratègies i activitats). Els congressistes convidats també van fer una visita a l'escola i van poder veure la feina que s'estava fent a les aules en aquells moments. La trobada es va acabar prenent un cafè i galetes en companyia del/les mestres de l'escola que a mesura que acabaven les classes s'incorporaven a la trobada. En la valoració que aquest companys/es van fer de la visita van mostrat un molt alt grau de satisfacció. Per l'escola va ser un motiu enriquidor d'intercanvi d'experiències i parers sobre el món de l'educació.

Seguint aquest mateix fil, el Departament ha publicat un vídeo de tres minuts on s'explica breument que és un pla d'autonomia de centre. La nostra escola va ser la triada per fer el vídeo. El podeu veure en aquest enllaç:http://www.youtube.com/watch?v=W61wp-RNmbA

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada