LA SÈRIE "POLSERES VERMELLES TORNA A TELEVISIÓ

Els actors de la sèrie

La famosa minisèrie “Polseres Vermelles”, torna a televisió després de 2 anys.

El passa dilluns dia 14 de Gener de 2013, es va estrenar a televisió la segona temporada de la esperada minisèrie, Polseres Vermelles.

Aquesta sèrie, tracta sobre un grup de 5 nois i una noia, que es troben en un hospital cadascú per un motiu diferent. Des d'aquell moment decideixen formar un grup, anomenat "Polseres Vermelles", perquè el líder en té 6 de cada operació que li han fet, i les reparteix entre els diferents components.

El creador, Albert Espinosa, diu que la sèrie ha estas feta sobretot per ajudar a aquells que ho passen malament als hospitals. I, es pot dir que es veritat: un grup de nens i nenes han decidit  fer un grup de Polseres Vermelles en un hospital.

Els actors principals de la sèrie són: Joana Vilapuig (Cristina), Álex Monner (Lleó), Igor szpakowski (Jordi), Nil Cardoner (Roc), Marc Balaguer (Toni) i Mikel Iglesias (Ignasi). Milers i milers de fans de Polseres vermelles van estar esperant  que arribés el dia de l'estrena, però d'altres van tenir el privilegi de veure l'estrena el dia 10 de gener d'enguany, en un cinema i amb la presència dels actors.

Redactora: Cèlia Lladonosa
Correctors/es: Pau Caresía (6è), Enrique Claros (6è)
15-02-2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada