LA COMPARSA DE 4t

La comparsa de l'escola Lola Anglada
L’any passat l’escola Lola Anglada va sortir a la revista “El Pont d’Esplugues”, pel ball dels nens i nenes de 4rt. Va ser un ball molt divertit.

Cada nen feia algun personatge d’un restaurant. Van escollir quin personatge volien ser. Podien ser cuiners, cambrers, clients i cambrers amb patins.


El restaurant es deia LA GRAN CALÇOTADA, i el ball es va fer amb la cançó un GRAN festí. Representa un restaurant elegant  amb cambrers amb rodes i menjar català.

Els nens i nens van escriure com volien que fos el seu personatge.

Al final l’alumnat de 4rt va fer un ball  tan al·lucinant que va sortir a la revista municipal.


Redactor: Xavier Ventura Hidalgo (5è)
Corrector/a: Nina Bachrach Barba (5é) i Jana Sánchez Marín (5è)                                                                                                                    17 de febrer de 2017


Cada any a l’escola Lola Anglada, els nens i nenes de 4t fan una comparsa. L’any passat
els nens i nenes de la classe “Els calçots de 4t”, van fer una comparsa  on el tema era el menjar i anava d’un restaurant que es deia “La Gran Calçotada”.

Eren uns clients que esperaven la carta per escollir el menjar que volien, però de cop i volta amb els gots i les culleres van començar a fer música. Els cuiners del restaurant s’hi van afegir amb els coberts i els cambrers amb les safates.

Allò semblava una festa musical! Després la música es va acabar però quan hi havia un silenci brutal, de cop van sortir uns cambrers/es amb els pantalons de color negre, una camisa blanca i un corbatí al coll. Van arribar a les taules, van servir el menjar als clients i de cop… van sortir els cuiners, els cambrers/es amb patins, i els clients van fer una rotllana i al so d’una música van fer una coreografia.

Redactor/a: Aitana Baños
Correctors/es: Jana Sanchez (5è) i Nina Bachrach (5è)

3 de març de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada