PARTICIPEM A LA CANTÀNIA 2011

Pintant l'arbre fosforescent per la Cantània

Aquest any, el cicle superior participa a Cantània.
Cantània és un projecte pensat per a nens i nenes i que consisteix en que escoles de tota Catalunya, es troben a l’auditori de Barcelona per cantar cançons. Aquestes cançons les hen assajat al llarg del curs, a la classe de música.
La història d’aquest any anirà sobre dos nois prehistòrics que tenen un sac en el qual hi tenen totes les coses per poder-se expressar i dir-se tot el que senten (no saben parlar). Però un bon dia el sac els cau a l’aigua i això els porta a fer un viatge per tot el món, on senten molts idiomes diferents i hi troben de tot (mars amb lletres gegants, un mar monstruós que es menja lletres...). Les cançons també són amb moltes llengües diferents.
Ens han dit que hem d’anar vestits de color negre, però amb un toc de llum. Per això ens hem fet uns arbres amb una lletra de diferens alfabets a cada fulla, pintats amb pintura fosforescent. A la samarreta ens hi hem enganxat una altra lletra més grossa.
El concert serà el divendres 27 de maig.
Continuarà...


Per fi va arribar el dia! Tots estàvem molt nerviosos, però teníem l’esperança que sortiria d’allò més bé; i com no, va sortir d’allò més bé!


A les 9 h. del mati vam sortir de l’escola, i directament vam agafar el camí cap a l’Auditori de Barcelona.


Els horais van ser els següents:

-          A es 10 h. del matí vam fer l’assaig general amb totes les escoles. (Desprès vam tenir mitja hora per esmorzar)


-          A les 11:30 va començar el concert pels espectadors.




He demanat l’opinió a alguns pares i professors que van venir de públic, i en general m’han dit que els hi va encantar, i que hem de donar les gràcies a totes les persones que hi han participat (especialment a la Diana que és la mestra de música que al llarg del curs ens ha ensenyat i ens ha fet assajar les cançons i els moviments).


Personalment crec que va ser una experiència inoblidable, que ens va dur molta feina, però que finalment, ha valgut molt la pena.

Redactora: Judith Febrer (5è).
Correctora: Ona Bachrach (6è)

Imatge del dia de la Cantània.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada