CAVALL FORT I TATANO A L'ESCOLA!

Moment del joc de comprensió lectora
El dia 23 de febrer de 2012, va venir a les classes de 3r, 4t i 5è una noia, la Núria, de la revista Cavall Fort.

La Núria, també va venir amb la revista Tatano a les mans, que és per als més petits de l’escola (classes P3, P4, P5, 1r i 2n).

A la classe de 5è, vam fer un joc que consistia en: La Núria, a cada taula, repartia dos cartells on hi havia informació dels animals, (on viuen, què mengen, què fan... ) A continuació, a cada parella d’alumnes els donava una “tarja”. Al davant hi posava el títol d’un dels cartells i al darrere una pregunta referent al cartell.

En un full, posàvem la pregunta (no necessàriament) i després escrivíem la resposta que havíem de trobar llegint el cartell. Per comprovar si haviem trobat la resposta, li portàvem el full a la Núria i ella mateixa ens ho corregia al mateix temps que ens donava una altra tarja on hi havia una  pregunta diferent sobre un altre animal, i així tot el joc.

Al finalitzar l’activitat, ens va donar una revista del Cavall Fort de préstec fins el dilluns 27 de febrer, un adhesiu, un joc de taula anomenat “la Cacera”, una carta pels pares  i un full per si ens volíem fer subscriptors de la revista Cavall Fort o Tatano.

El Cavall Fort és per infants de 9 a 14 anys i el Tatano per a infants de 4 a 8 anys.

Si voleu més informació sobre les revistes entreu a: www.cavallfort.cat

9-03-2012
Redactores: Carla Coloma (5è), Paula Vergés (5è) i Ester Vinyoles (5è).
Correctors/es: Martina Galileo (6è),Ariadna Morales (5è), Andrea Panadero (6è),

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada