EBOLA

Nens així es contagien d'ebola cada dia

L’Ebola és una malaltia que afecta tot el cos. S’encomana amb la saliva, la suor, la sang, o altres líquids corporals. De moment no hi ha cap medicament  per curar la malaltia, però estan intentant trobar-ne un. 

El nom d’Ebola prové d’un riu africà del mateix nom. El primer cop que es va identificar aquest virus va ser l’any 1976 al costat d’aquest riu.

Una noia madrilenya, infermera, es va contagiar perquè va estar cuidant a un capellà portador de la malaltia que treballava a l’Àfrica. La noia madrilenya tenia un gos, i els metges van considerar que havien de matar-lo perquè havia estat en contacte amb ella. Ara els metges diuen que li haurien d’haver fet proves al gos. 

Els metges consideren que si has estat en contracte amb alguna persona que a pogut tenir l’Ebola i tens 38,6 de febre, potser pots tenir  l’Ebola.

L'infermera Teresa Romero potser ja s’ha recuperat de l’Ebola, ja pot menjar més cosses . Les persones que van estar en contacte amb ella, ja s’ha confirmat que no tenen l’Ebola.

14-12-2014
Redactora: Sara Torres (6è)
Correctores: Andrea Martínez (6è) i Jana Massagué (6è) 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada