UN VAMPIR BEN EDUCAT

En Dip i la seva tieta, la bruixa Furibunda
Els nois i noies de 5è i 6è de l’escola Lola Anglada, el dijous dia 8/04/16, van anar a veure una obra de teatre titulada “Un vampir ben educat,” al teatre Regina, que es troba al Carrer de Sèneca, nº22, just darrere de l’Avinguda Diagonal, entre el Passeig de Gràcia i la Via Augusta.


Just abans de sortir del metro, es troba l’església de Montsió, on abans, hi havia el Claustre de Montsió,  que curiosament ara està reconstruït peça a peça a Esplugues de Llobregat.


L’obra començava a les 10:30 i finalitzava a les 11:30//11:45 hores. Van agafar el metro des de Sant Ildefons, els mestres van utilitzar la T-10, que és una targeta que s’utilitza al tram, al metro i a l’autobús, i només es poden fer 10 viatges. Els alumnes, van portar la T-12, una targeta que també s’utilitza al transport públic, però només és per a tu mateix i com molt bé indica el nom, només serveix fins als 12 anys.


També ’hi ha altres tipus de targetes, com la T-1 dia, per utilitzar-la només un dia,
la T- targeta rosa, que és pels més grans de 65 anys, la T-trimestral, que serveix per 3 mesos, la targeta T-mes, que només serveix per un mes...
L’obra “un vampir ben educat” tracta de: Poc s’imaginava en Dip, quan va començar a estudiar amb la seva tieta, la bruixa Furibunda, que seria tan difícil arribar a ser un vampir ben educat. Ha d’aprendre a viure eternament en ruïnosos castells de pedra, dormir de dia  i dins d’un taüt i anar sempre vestit d’etiqueta, és a dir, molt elegant.


Redactora: Inés Vergés, (6è)
Correctores: Aina Vilella, (5è) i Lluna Cardona, (6è)
06-05-2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada