CARNAVAL 2015

Cartell de carnaval

-El carnaval és una de les festes més “divertides” de totes.


El dia 12 de febrer a l’escola Lola Anglada d’Esplugues de Llobregat, va tenir lloc la comparsa de 4t i el dijous gras.


Els nens i nenes de 4t van prepar una comparsa que van realitzar davant de tota l’escola. Era un espectacle de llums molt ben fet i dissenyat.


El dijous gras és un dijous on tradicionalment es menjava coca de llardons, truita, ous...etc. Ara tothom menja el que li ve de gust però a l’escola seguim menjant una truita.


El dia 13 de febrer del 2015, a l’escola Lola Anglada d’Esplugues de Llobregat, va tenir lloc una de les moltes festes de carnaval que hi ha al món.


Els nens i nenes de sisè van organitzar 10 jocs perquè l’alumnat es pogués divertir : “Mullem a la gent”, “Tomba l’estrella”, “Fàstic amb sorpresa”, “Afaita i guanya”, “Coets a velocitat llum”, “Circuit total”, “Fòrmula 1 amb sacs”, “Apaga la bombeta” i “Apaga els profes bombeta”. El meu joc (“Mullem a la gent”) consistia en fer una gimcana, agafar un globus d’aigua i tirar-lo a la fotografia d’un professor o professora.


Cada 6 minuts, la Sònia o el Ciscu deien canvi i l’alumnat canviava de joc. Va ser un dia molt entretingut i divertit.


Els nens i nenes de 6è van estar treballant molt durant dues setmanes, en aquests jocs de carnaval i al final van quedar uns jocs molt ben fets.


6-03-2015
Redactor: Àlex Hernando (6è)
Correctors: Marcos Losada (6è) i Aleix Valencia (6è)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada