PROJECTE "MOBILE WORLD CAPITAL"

Claustre de Montsió (Esplugues de Llobregat)

·Projecte del “MOBILE WORLD CAPITAL”: Claustre de Montsió.
·Projecte que fan els nens i nenes de 5è i  6è.


L’escola Lola Anglada s’ha apuntat a un projecte, que serveix per a que la gent que ve d’un altre lloc sàpiga alguns monuments que hi ha a Catalunya.


La nostra escola ha apadrinat i donarà informació sobre el claustre de Montsió.


El dia 3 de març del 2015, vam anar al claustre per agafar informació mirant tots els monuments que hi havia dintre el claustre com: la font, el sepulcre de la Priora Caterina Amat de Palou, la porta Gòtica…


Aquest claustre pertany al convent de Montsió i és de les monges dominiques. Com que és d’aquest ordre de monges, no està ordenat igual que els claustres del Císter. La font està situada a un altre lloc, i està a un costat de la paret, no al mig del jardí com el de Poblet o Santes Creus.


El claustre va ser traslladat 3 vegades. Primer va ser construït a la plaça de Santa Anna (Barcelona), després va canviar de lloc i va anar a Rambla Catalunya (Barcelona), i per últim va ser traslladat a Esplugues de Llobregat.


Jo crec que ajudarem molt a les persones que estiguin perdudes i no sàpiguen que és el claustre de Montsió.


Els professors han tingut una bona idea a l’hora d’apuntar-se en aquest projecte i crec que els nens i nenes de 5è i 6è estem gaudint d’aquest projecte. Part del projecte el presentarem a la festa de Sant Jordi.


13-03-2015
Redactor: Marcos Losada (6è)
Correctors: Izan Carrasco (6è) i Joan Martínez (5è)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada