Unes ametlles boníssimes! |
Són fàcils de fer, no tenen secrets, només seguir les instruccions i remenar força estona.
Els ingredients per cuinar-les són :
Ametlles amb pela
Sucre
Aigua
Oli
Per fer-les, farem bullir les ametlles, el sucre i l’aigua sense parar de remenar.
Quan comencin a esclatar les ametlles, traieu la cassola del foc i no deixeu de remenar fins que el sucre sigui sec.
Feu aquesta operació unes quantes vegades, fins que les ametlles quedin daurades.
Esteneu les ametlles sobre un marbre untat amb oli per què no s’enganxin.
Quan jo vaig fer les colònies de cicle inicial les vam preparar i cuinar, i recordo a tots els nens esperant que ens donessin les ametlles en bossetes petitones.
Redactora: Andrea García (6è)
Correctors/es: Àlex Aguilera (6è) i Irina Humet (6è)
20 de novembre de 2015
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada