CARNAVAL 2016


-A l’escola vam celebrar el Carnestoltes el dia 7 de febrer.

-Els nens i nenes de 4t, van preparar una comparsa. La comparsa es fa un dia abans per   celebrar l’arribada del carnestoltes. Aleshores van portar al carnestoltes en un carro de la compra plè fins a dalt d’aliments. Quan va acabar, tots els nens i nenes vam sortir al mig de la pista per passar-nos-ho bé, ballant i fent que sonés el sonall que vam fer.

-Al dia següent, tots es van disfressar d’alguna cosa referent al nom de la seva classe, tot i que els de 5è i 6è es podien disfressar del que volguessin, amb la condició que portés alguna cosa referent a la gastronomia.

-Els alumnes de 6è vam preparar els jocs de carnestoltes, com cada any, perquè els alumnes d’altres cursos hi participessin. Hi havien 10 jocs diferents repartits per tot el pati. Cada joc es va preparar entre 2 o 3 alumnes de 6è, tots estaven relacionats una mica amb la gastronomia i tenien un cartell amb el nom del joc fet també pels nois i noies de 6è.

-Cada joc durava 6 minuts, però els nens i nenes de P3 fins 2n se'n van anar una mica abans.

-Tots els nens i nenes portaven collarets de diferents colors, i depenent del color que tenien, començaven a jugar en un joc o un altre. Els nens i nenes de 5è, acompanyaven als altres alumnes perquè sapiguessin a on havien d’anar i també per acompanyar als nens més petits.

Redactora: Laura Ezcurra Tarrassó (6è)
Correctors: Irene Cawolinsky (6è) i Eduard Moedano (6è)

10-03-2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada