CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA


Era un nen que era molt pobre. Llavors cada dia passava per la fàbrica de xocolata, i un dia tornant de l’escola va veure que a la fàbrica estava escrit: qui aconsegueixi un bitllet de color groc a dins d’una tauleta de xocolata podrà venir amb la seva família a veure la meravellosa fàbrica de xocolata del senyor Wonka. Correu que només n’hi ha 5!

El nen, com que era pobre es va entristir perquè com que no tenia diners no es podia comprar res.

Al cap de 3 setmanes el primer nen va trobar el primer bitllet. La setmana següent, l’altre, i així fins arribar al quart nen. Ell estava molt trist, perquè no podria anar a la fàbrica, que era el seu somni.

Al cap de 8 setmanes es va trobar uns quants cèntims a terra i va anar a una tenda d’alimentació que hi havia allà al costat. Quan va arribar a la tenda, va demanar una tauleta de xocolata, i quan la va obrir… hi havia el cinquè bitllet. Es va posar molt content!

Al cap de 2 setmanes van anar a la fàbrica, i els van donar molta xocolata per tot l’any, perquè van guanyar un premi que deia que es podia quedar amb la fàbrica. Ell però, va dir que no la volia perquè preferia quedar-se amb la seva família! S’ho va passar molt bé!

Redactora: Laura Ruiz (5è)
Correctores: Laura Ezcurra (6è) i Emma Requena (5è)

10-03-2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada