COSES QUE ES POSA UN PORTER D'HOQUEI

Proteccions d'un porter d'hoquei

Jo, jugo a hoquei sobre patins, i jugo de porter. El dia 31\3\2017 a la classe d’educació física he portat la bossa amb el material que utilitzo per entrenar. L’he portat per ensenyar a tots els meus companys de 5è i 6è l’equipatge d’un porter d’hoquei. He començat pel casc, desprès he ensenyat les proteccions de cuixa, més tard he ensenyat els patins que tenen les rodes davanteres més petites perquè així em pugui posar més ajupit. També he ensenyat les colzeres, els guants de porter i el peto que es posa al pit. Per últim he ensenyat les guardes que són els protectors de les cames.

Després d’ensenyar-ho, tota la classe hem fet uns exercicis i uns quants companys i companyes s’han emprovat diverses parts de l’equipatge: el casc, les proteccions de cuixa, les colzeres… S’ho han provat tot menys els patins perquè sinó es muntava un embolic que no vegis,  i perdríem molt de temps.

Amb la classe de 6è ho he fet exactament igual excepte al final que enlloc de fer exercicis han fet un partit d’hoquei amb estics i sense patins.
Redactor: Llibert Oliveras (5è)
Correctors: Adrian Rivas (6è) I Hugo Romero (5è)
19 de maig de 2017

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada