CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA

La gran fàbrica d’en Charlie

Avui us parlaré de la pel.lícula “Charly i la fàbrica de xocolata. És una pel.lícula de fantasia, infantil, i als nens els agrada molt perquè és una pel.lícula que passa en un lloc envoltat de llaminadures i que el que els impressiona més és una enorme font de xocolata d’alta qualitat.
Us preguntareu perquè Willy Wonka decideix obrir una fabrica de xocolata enorme?
De petit Willy Wonka va tenir una infància marcada pel seu pare, perquè no li deixava menjar llaminadures i també portava uns aparells a la boca molt grans. El seu pare era un dels dentistes més importants que hi havia en aquella època.

Abans d’aquesta pel.lícula ja s’havia rodat una altra de molt semblant però molt més antiga i  van decidir rodar-ne una altra pel director Tim Burton i altres actors com Johnny Depp que és qui va interpretar Willy Wonka.
La pel.lícula comença quan en Willy Wonka es veu un cabell blanc, i pensa que aviat necessitaria un descendent més jove. I decideix fer cinc rajoles de xocolata amb un bitllet daurat a dins i repartir-les per tot el món en diferents botigues. Els cinc nens seran els afortunats i podran anar a visitar la fàbrica d’en Willy Wonka.

Charly era un nen molt pobre, però li agradava molt la xocolata sobretot la d’en Willy Wonka. Com que s’acostava el seu aniversari, la seva família va fer un  esforç i li volien regalar una rajola de xocolata del Willy Wonka. En Charly va anar corrents a la tenda més propera a comprar una rajola de xocolata, va anar a casa i no  va obrir la rajola  fins que ja era amb tota la família.
Va obrir la rajola però per desgràcia no hi havia cap bitllet daurat, però en Charly es va alegrar igualment. Va decidir repartir la rajola de xocolata  entre tota la família.
Al dia següent  ja s’havien trobat tres bitllets daurats; un nen de Rússia molt gras, una nena que li encantaven els xiclets i un altre nen que era aficionat als vídeo jocs. Només quedaven dos bitllets.

L’avi d’en Charlie li va donar els seus estalvis, per anar a comprar una altra rajola. Va  tornar a la botiga i va demanar una altra rajola però tampoc hi havia cap bitllet daurat. Tornant cap a casa es va trobar un bitllet de diners i va tornar a la botiga a comprar-ne un altra, va obrir-la molt lentament.
I sí, li havia tocat! Era un bitllet daurat, no s’ho podia creure, va anar corrent cap a casa seva i va informar a tota  la família de la gran sorpresa.

Va arribar el gran dia, i va decidir que l’acompanyés el seu avi Joe.
Van entrar a la gran fàbrica i al creuar la porta hi havia una gran cascada de xocolata, un arbre de caramel i herba de llaminadures, i en Willy va dir: podeu tastar el que vulgueu!. Pel camí els nens van anar caient en les trampes que havia preparat, i l’últim nen va ser en Charlie. En Willy Wonka va dir-li que seria el seu descendent i hauria de viure allà i fer-se càrrec de la seva fàbrica, però en Charlie li va dir que no hi podia viure i que havia de cuidar la seva família. Aleshores en Willy va tenir una gran idea i va dir: si tu no pots venir a viure aquí, la fàbrica vindrà amb tu.
A partir d’aquell dia la família d’en Charlie va ser feliç i no van passar mai més gana.  

Redactora: Noa Culebras Asensio (6è)
Correctors:Aida Ferrer Sánchez (5è) i Noelia Torreblanca Gracia (6è).
17-12-2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada