UNA FESTA DE NADAL FANTÀSTICA A L'ESCOLAPer Nadal a l’escola Lola Anglada fan un pessebre, fan cagar el Tió, canten nadales i beuen brou de nadal.
El pessebre el fan els nois i noies del cicle superior (5è i 6è). El fan d’acord amb el centre d’interès del any. L’any passat (2015) el centre de interès era la gastronomia, i per això l’estructura del pessebre era d’una cuina. El apartats del pessebre, com el naixement, tenien relació amb els noms de les classes.
També fan cagar el Tió totes les classes, des de P3 el més petits fins a 6è els més grans. El tió normalment caga llaminadures.
Un dia abans que s’acabin les vacances de nadal, les cuineres, preparen un brou que està boníssim!!
L’últim dia del primer trimestre, abans de dinar, totes les classes canten nadales i moltes vegades els mestres també canten i s’ho passen super bé.
A tots els nens i nenes els agrada l’últim dia de l’escola (primer trimestre).
Aquest any, per fer el pessebre l’escola ha decidit fer una maqueta a escala de l’escola, on els personatges són els nois i noies del cicle superior. Quan dic que els personatges són els nois i noies del cicle superior és que es faran unes fotografies vestits com els personatges del pessebre.  

Redactora: Clara Calvo Viciana (6è)
Correctores: Noa Culebras Asensio (6è) i Aida Ferrer Sánchez (5è)

17-12-2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada